preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Novi broj Krijesa

 

Školski časopis Krijes izlazi jednom godišnje i to u proljeće neposredno prije Dana škole. Ove školske godine Vam pripremamo još kvalitetniji i zanimljiviji sadržaj . Naši školski novinari daju sve od sebe kako bi napravili  najbolji časopis, iz godine u godinu sve bolji. Pratimo sve školske i izvanškolske aktivnosti, prisustvujemo kulturnim događajima, intervjuiramo profesore i učenike kako biste ih što bolje upoznali, predstavljamo nova lica u školi i odabiremo teme koje bi svaki tinejdžer trebao pročitati, a možete vidjeti i što smo novoga naučili na terenskoj nastavi, i još mnogo toga. Svakako potražite novi broj po izlasku časopisa, a u knjižnici postoje i stariji brojevi časopisa, ako ste nešto propustili. 

Svaki prijedlog, pitanje, kritiku ili mišljenje možete poslati redakciji Krijesa na knjiznica.odra@gmail.com. Rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit.

Uredništvo Krijesa

Informacije

POSTANI NOVINAR!!!

Dragi učeniče od 5. - 8. razreda,

prepoznaješ bitno od nebitnog? Sve to znaš napisati, opisati i sastaviti u neki pismeni izraz? Prijavi se za novinara/novinarku našeg lista!!!

Imaš dobro zapažanje, ne promakne ti ni jedan događaj u školi, primjećuješ sve oko sebe, od muhe praviš slona! Sve što zapaziš, sroči na papir i prijavi se za glavnog izvjestitelja našeg školskog  lista i pisanja vijesti na stranici škole!!

Kužiš se u nove tehnologije, malo si "geek"? Nema veze, ovdje te željno iščekujemo da nam pomogneš grafički oblikovati naš školski list!

Pomalo crtaš, likovnjak si, voliš crtati strip? Dobro došao  ilustratore/ice našeg školskog lista!

Stalno nešto fotkaš, moraš svaki događaj snimiti? Imaš brdo fotki u folderu, neke nalikuju na umjetnost?  Traži se fotograf/kinja zbivanja i bilježenja događaja, te autor/ica ludih fotki u našem listu! 

Ne znaš što bi sa sobom, dosadno ti je, a stalno nešto ispituješ druge učenike? Baci se na posao i počni pisati intervjue poznatih i manje poznatih faca za naš list! Frcaš idejama, kreativan/a  si, znatiželjan/a si, zanimaju te nove stvari? Istražuješ? 

Istraži događaje, predloži super teme, napiši otkačenu priču, napravi zaplet, pobudi napetost… i sve to objavi u našem listu!

Prijavi se u novinarsku grupu naše škole.

Piši! Surađuj! Istraži! Fotkaj! Crtaj! Izmišljaj … i još mnogo toga, zato, pomakni se smjesta i prijavi se u novinare!

Grupa mladih novinara počinje opet i ove školske godine s puno posla, ludih ideja ali zasukanih rukava.

Dobro došli su; odgovorni, kreativci, štreberi, ziheraši, piskarala, umjetnici te svi oni koji nešto žele raditi za naš školski list ili web stranicu škole (petice u imeniku ovdje nisu važne).

Važno je kad posao počneš da ne odustaješ i na vrijeme predaješ rad!

Ne boj se! Ništa nije nemoguće wink

Prijave kod knjižničarke!

Bok, vidimo se na radnim zadatcima!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 7. 9. 2017. 13:02
» Arhiva naših vijesti    
 


Školski kurikulum


Okvirni vremenik


Termini informacija


e- Dnevnik


Besplatni WI-FI


Raspored sati


Projekti


JELOVNIK 2016./17.


Pravilnik o ponašanju


Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 10. 2011.

Ukupno: 870814
Ovaj mjesec: 3112
Ovaj tjedan: 501
Danas: 152

Tražilica


preskoči na navigaciju