preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
O školi

Broj razrednih odjela  : 19

Broj učenika  : 372

Broj ukupno zaposlenih : 44

Granice školskog područja pokrivaju tri naselja : Odru, Hrašće i Malu Mlaku.

Do škole putuje gradskim prijevozom pedesetak  učenika iz Gornje Lomnice i Lukavca. Šezdeset  učenika su korisnici dječjeg doplatka ili socijalne pomoći. Većina učenika s područja Gornje Lomnice koristi gradski prijevoz koji je nedostatan i neprikladan za školsku djecu, naročito djecu razredne nastave. Za učenike razredne nastave s područja G. Lomnice Grad Zagreb je osigurao besplatan prijevoz.

U ovoj školskoj godini završena je rekonstrukcija i nadogradnja školske zgrade koja sad ima prizemlje i kat.

Izgradnja školske sportske dvorane i igrališta predviđena je u sljedećoj fazi gradnje. Škola je potpuno opremljena u okviru projekta rekonstrukcija i nadogradnje. 

Površina oko škole iznosi 8.872  m2. Na tom prostoru nalaze se: voćnjak, cvjetnjak te školsko igralište i park. Staro raslinje je uklonjeno i posađene nove biljke.

Travnjak je obnovljen i smanjen te mu je površina oko 2800 m2 

Oko škole je asfaltirana zona za pristup vatrogasnim vozilima. U okviru školskog prostora nalazi se zgrada stare škole iz 1859. godine i pomoćne zgrade iz 1884. godine u kojoj je smješten dječji vrtić.

 

UNUTARNJI ŠKOLSKI PROSTOR                                     


 

ORGANIZACIJA SMJENA

Rad u školi odvija se u dvije smjene. Prva smjena u tjednu A obuhvaća razredne odjele od 1. do 4. razreda te 6.r. i 8.r., a druga smjena u tjednu B razredne odjele 5.r. i 7.r. Smjene se tjedno izmjenjuju samo u predmetnoj nastavi.  Početak nastave prve smjene je ujutro u 8,00 sati,  a završetak u 13,05 sati, a poslijepodne početak je u 13,30 sati,  a završetak nastave u 18,35 sati.   Produženi boravak je organiziran za učenike 1.- 3. razreda. 

PREHRANA UČENIKA U ŠKOLI

U školi je organiziran mliječni obrok za sve učenike i ručak za učenike u produženom boravku. Mliječni obrok koristi 318 učenika, a ručak 72 učenika. Škola zasada zbog nedostatka kadrova ne može ponuditi ručak za ostale učenike.

PLAN RADA U PRODUŽENOM BORAVKU

DEŽURSTVA UČITELJA

Dežurni učitelj razredne nastave dužan je doći u školu u 7.00 sati. Drugi dežurni učitelj dolazi u školu u 7.45. Dežurni učitelji predmetne nastave dolaze u školu u 7.45, a u poslijepodnevnoj smjeni u 13.45. 

Raspored dežurstva možete pogledati ovdje

 

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 10. 2011.

Ukupno: 900519
Ovaj mjesec: 48
Ovaj tjedan: 27
Danas: 2
preskoči na navigaciju