preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

Učenici OŠ Odra postali su, od školske godine 2014./2015. dio velike eTwinning zajednice za škole u Europi. Ova platforma ima za cilj povezivanje učitelja, razvoj suradničkih projekata i dijeljenje ideja. U okviru eTwinninga do sada surađuje 140 103 škola i 309 686 učitelja koji su, zajedno sa svojim učenicima, proveli 41 070 projekata.

            Izazov sudjelovanja u projektu kojim će predstaviti posebnosti svoga zavičaja prihvatili su oni najstariji – naši osmaši smiley. Učenici 8.a i 8.b razreda svojim su radovima predstavili zavičaj u projektu Unique landscape. U projektu, uz našu školu, sudjeluju i:

OŠ Toma Brejca, Slovenija, OŠ Behaudina Selmanovića, Bosna i Hercegovina, OŠ Antuna Kanižlića, Požega, OŠ Ljubljanica, Zagreb. Više o projektu pročitajte na linku Unique landscape.

            Pogledajte kako su Klara, Lucija, Matea i Ana Maria predstavile svoju zemlju, grad i razred. Svoju su prezentaciju nazvale Hello smiley. Sigurne su, nakon pregledane prezentacije osmijeh vam neće silaziti s lica.

 

 

 

 Znate li što su osmaši radili na vodocrpilištu u Maloj Mlaki?

Zašto je ovaj dio našega zavičaja toliko poseban da ga predstavljamo Europi?

Uskoro ćete saznati jer će vas naši marljivi učenici upoznati s rezultatima svoga terenskog rada i istraživanja.

 

      Lovro, Dora, Petra, Dorotea i Iva su u svojoj prezentaciji predstavili Odru, Hrašće Turopoljsko i Malu Mlaku. Znatiželjni?

Pogledajte prezentaciju, upoznajte zavičaj u kojem živite i uživajte u kreativnosti naših osmaša.

 

 

Vodocrpiliše u Maloj Mlaki jedinstveni je krajolik koji smo predstavili europskim učenicima u projektu Unique landscape. Nakon terenskog istraživanja i prikupljanja podataka, Tea K., Matea M., Gabriela M., Nika C. i Matea D. izradile su prezentaciju.

            Posebno se zahvaljujemo: Zagrebačkom holdingu, djelatnicima podružnice Vodoopskrba i odvodnja i djelatnicima vodocrpilišta Mala Mlaka na edukaciji, ustupljenim materijalima i pomoći u realizaciji projekta.

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 10. 2011.

Ukupno: 900523
Ovaj mjesec: 52
Ovaj tjedan: 31
Danas: 6
preskoči na navigaciju